Spreekuur

Spreekuur alleen op afspraak

Wij hebben alleen spreekuur op afspraak. Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag zowel in de ochtend als in de middag. U kunt voor het maken van een afspraak iedere werkdag bellen tussen 8.15 en 10.30 uur en van 14.00 tot 15:00 .

U kunt ook online via deze website een afspraak maken voor het spreekuur bij één van de huisartsen, bij de assistente of bij de praktijkondersteuners.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.
Tussen 11.00 en 12:30 en 13:30 en 15.30 uur zijn de assistentes ook telefonisch bereikbaar voor overige vragen en uitslagen.

Meer tijd

Een afspraak (consult) bij de huisarts duurt 15 minuten. Dit is de tijd die de dokter heeft om naar u te luisteren, te onderzoeken, te adviseren en eventueel een medicijn voor te schrijven. Om dit goed te doen, wordt een afspraak gepland voor één persoon en voor één klacht.

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda. Er wordt dan eventueel een dubbelconsult gepland. Een dubbelconsult duurt 30 minuten.

Afzeggen

Belt u tijdig wanneer een afspraak niet hoeft door te gaan. Dan kunnen we een andere patiënt inplannen.